MOI nizke posode

 MOI nizke posode

Moi nizke posode za pse so namnjene psom srednje velikosti. Posode so narejene iz gline in premazane z glazurami, ki so primerne za tovrstne izdleke. Posode moi oblikujejo spretne roke oblikovalke gline z dolgoletnimi izkušnjami. Čudovit design posod moi in njihova dovršena izvedba jih naredi neustavljivi privlačne.

Posode moi zraven naravnega materiala, odlikuje  tudi enostavno vzdrževanje, saj jih je možno umivati tudi v pomivalnem stroju.

Človek se je s samo glino srečal že davno. Najprej jo je uporabljal za gradnjo bivališč, potem je iz nje začel izdelovati posodo. Danes ima glina večnamensko uporabno vrednost. Uporablja se v medicini, v industriji, za izdelavo keramičnih posod, peči, papirja, plastike, …

Zgodovina keramike se torej začne z lončenimi posodami. Na tisoče let nazaj, so se ljudje naučili kako narediti lončene posode z gnetenjem, oblikovanjem in žganjem gline. Pred tem odkritjem so bila izdelana le kamnita orodja, po kameni dobi pa so se začeli izdelovati glineni izdelki kot jih poznamo danes.

Prikaz vseh 12 rezultatov