MOI visoke posode

 MOI visoke posode

Kakšne so prednosti posodice MOI kavalir?
Moi posode za pse z daljšimi ušesi so oblikovane tako, da zagotavljajo, da se ušesa ne namakajo v posodi. Tako bodo ušesa vašega psa ostala suha in čista in posledično bo čisti tudi vaše stanovanje.
Ali je posodica MOI varna za zdravje mojega psa?
Posodice MOI so skrbno ročno izdelane iz gline, ki je naravni material in premazane z premazi, ki so primerni za izdelke namenjene hrani in pijači. S tem je zagotovljena varnost za vašega psa, Posodice MOI so zaradizgoraj navedenega prijazne tudi našemu okolju.
Ali je posodico MOI težko vzdrževati?
Posodica MOI je ob primerni skrbi, da nam ne pade na tla in se razbije, enostavna za vzdrževanje. Ker ima posoda zaradi keramične prevleke ravno in gladko dno, se hrana ne prijema. To omogoča izredno enostavno čiščenje. Ni potrebe po dolgem namakanju posode in uporabe agresivnih čistilnih sredstev. Prav tako pri čiščenju ni potrebno uporabljati žičnatih gobic. Potrebno jo je le splakniti pod vročo vodo. Še večja prednost pa je ta, da je pralna v pomivalnem stroju.
Ali je posodica MOI res unikatna?
Vsaka podsodica MOI je unikatna, saj je ročno izdelana. Posodice MOI nastanejo izpod rok izurjenih oblikovalcecv gline z večletnimi izkušnjami. Tako je zagotovljena njihova edinstvenost in kakovost izdelave.

Prikaz rezultata